Grup de reală conectare, București


               
Îți dorești să devii mai creativ/ă, spontan/ă, mai plin/ă de încredere în sine, sau să descoperi ce te motivează cu adevărat? Simți că a sosit momentul să descoperi care este cea mai bună versiune a ta?
Dacă răspunsul tău este DA, atunci ești persoana potrivită pentru acest grup de autocunoaștere și dezvoltare personală prin psihodramă.
Psihodrama – este o formă de psihoterapie de grup ce pune accentul pe descoperirea, activarea și dezvoltarea potențialului creativ înnăscut a fiecăruia dintre noi. Prin intermediul tehnicilor bazate pe joc, psihodrama creează condițiile evocării unor situații de viață, cu scopul rezolvării dificultăților interioare sau exterioare cu care se confruntă prin deschiderea spre noi perspective de dezvoltare și autocunoaștere, dar totodată descoperirea și conștientizarea patternurilor comportametale și a cauzelor profunde ale unor tendințe personale actuale, folosindu-se atât de comunicarea verbală, cât și cea nonverbală.
Am putea afirma că această metodă psihoterapeutică are capacitatea de facilitare a transformării personale, rapide și sigure aidoma creșterii lui Făt-Frumos din povești.

Beneficiile psihoterapiei de grup:

  •  un mediu sigur și suportiv în care se pot exersa comportamente sau modalități noi de relaționare cu ceilalți sau chiar există posibilitatea confruntării cu propriile vulnerabilități fără a avea senzația de rușine sau nepotrivire, teama de judecată sau critică;
  • facilitează conștientizarea locului și a rolurilor pe care le adoptăm într-un grup, atât din viața personală cât și din cea profesională și posibilitatea de a le modifica la voință;

  •  oferirea și în același timp obținerea suportul emoțional față/de la ceilalți membrii ai grupului;

  •  sentimentul de apartenență, de a fi împreună cu ceilalți și a vedea/simți că nu suntem singurii care trecem prin anumite experiențe sau probleme;

  •  accesul la experiențele și soluțiile celorlalți membrii de grup.


Beneficiile psihodramei:

  •  descoperirea nevoilor și a resurselor personale;

  •  îmbunătățirea abilităților de comunicare și relaționare;

  •  explorarea și amplificarea creativității si a spontaneității;

  • Ø amplificarea încrederii în sine;

  •  dezvoltarea inteligenței și a maturității emoționale;

  •  dezvoltarea empatiei;

  •  amplificarea capacității de adaptare.


 Admiterea se face pe baza unui interviu, în urma căruia vei primi și recomandări personalizate și teme specifice de abordare a dezvoltării personale.
Durata:
- câte 1 ședință de 3 ore, în două zile consecutive din timpul săptămânii (marți, miercuri) în intervalul 18.00-21.00, cumulând un total de 6 ore/modul.
- 12 module, în ritmul de un modul pe lună.
Locația: București
Duminică 9 Decembrie organizăm între orele 17.30 – 20:30 un seminar introductiv, ca un bufet psihodramatic pentru a face cunoștință cu metoda.
Înscriere:
Contact: 0740 454.901(Orange)
Email: camelia.cupsa@yahoo.com (Trimiteți un email în subiectul căruia să menționați „Grup de dezvoltare personala, București”, precizând numele, prenumele și un număr de telefon)
Grupul începe efectiv în luna februarie 2019. Au început  înscrierile!
Primele interviuri de admitere se vor desfășura în 10 decembrie 2018.
Traineri:
NADIA CUPȘA – Psiholog, psihoterapeut, consilier de cupluri și sexolog format în Psihodramă și Desen Oniric, Practician acreditat în Metoda Călătoria (The Jouney) de Brandon Bays, precum și în domeniile: vindecare emoțională, formator de formatori și Kinetoterapie.
CAMELIA CUPȘA – Psiholog clinician, psihoterapeut, asistent social cu specializarea în Pediatrie Socială și o temeinică pregătire în psihoterapia prin psihodramă, inițiatoarea unor studii despre trăsăturile de personalitate și mecanismele de coping la salvamontiști.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce-si doresc femeile?

Dezvoltare personala, Psihodrama, Autocunoastere