CĂLĂTORIA CU BRANDON BAYS

de Nadia Cupşa


Gata cu neliniştile, gata cu stresul

A venit momentul să experimentezi astăzi starea de pace profundă şi iubire pură care îşi au sursa în acel spaţiu minunat al sufletului tău, numit Acasă. Ce-ar fi să simţi chiar astăzi că primeşti Acasă răspunsuri la toate frământările tale interioare , iar o călătorie interioară îţi dă acces liber pentru descifrarea şi vindecarea ta la toate nivelurile fiinţei?


Fie ca acea pace şi iubire de care vorbeşte Brandon Bays în cartea sa "Călătoria" să-ţi fie călăuză pentru a-ţi permite, în sfârşit, să simţi tot ce simţi, să fii cu adevărat tu însuţi, aşa cum eşti cu adevărat dincolo de etichetele pe care ţi le pui sau pe care ţi le atribuie alţii, dincolo de judecăţi sau critici la adresa ta sau a celorlalţi. Transformarea adevărată începe exact din punctul unde te afli, iar vindecarea începe cu acceptarea totală a trăirilor proprii, chiar dacă uneori sunt chiar emoţii negative. Prelucrate adecvat ele te vor conduce însă către acel loc dinlăuntrul tău - Sinele divin sau Sursa cum îl numeşte Brandon Bays.




Această femeie extraordinară s-a vindecat singură de o tumoră canceroasă de mărimea unei mingi de baschet

Diagnosticul primit în 1992 a determinat-o să înceapă o călătorie absolut remarcabilă, care a condus-o către eliberarea şi vindecarea propriului suflet. În doar şase săptămâni şi jumătate, ecograful a declarat-o pe Brandon perfect sănătoasă - fără medicamente şi fără intervenţie chirurgicală. După această însănătoşire Brandon a pus la punct o tehnică foarte accesibilă pe care a numit-o "Călătoria" - un proces de autovindecare, de o originalitate absolută, care a permis apoi altor mii de oameni să-i urmeze exemplul curajos.
Cu ajutorul tehnicii lui Brandon, emoţiile care ne blochează şi care provoacă diverse boli somatice sunt eliminate ca nişte toxine din organism. Dupa ce am citit cartea, în calitate de psiholog, am început să practic această tehnică cu prietenii şi clienţii mei. Eficienţa şi simplitatea acestei metode m-a cucerit.
Am avut ocazia să o întâlnesc pe Brandon Bays în cadrul workshopului The Journey Intensive, în Praga . Am avut încântarea să observ cum un vis se conturează sub ochii mei, cum creşte pas cum pas şi cum, în felul lui specific, Universul conspiră ca ceea ce a prins deja formă în inima mea să se împlinească şi în realitatea exterioară.
Şi pentru că recunoştinta se exprimă cel mai bine când dăm mai departe ceea ce primim, mi-am propus să împărtăşesc cu cei de acasă această variantă îmbunătăţită a tehnicii care ne-a fost prezentată în cadrul acestei întâlniri.
Practicând această metodă, Călătoria de Brandon Bays, am vazut cum foarte mulţi oameni au reuşit să realizeze această Calatorie interioară spre acele amintiri stocate în memoria celulară a corpului lor şi prelucându-şi acele amintiri să ajungă la însănătoşire.
Corpul tău este dornic să îţi împărtăşească ce are nevoie să-ţi comunice pentru a putea merge mai departe într-o pefectă stare de sănatate.

Încearcă şi tu

Cred că mulţi dintre cititorii cărţii Călătoria de Brandon Bays îşi doresc să aplice pentru propria sănătate şi stare de bine aceaste tehnici excepţionale. În cadrul cabinetului din Bucureşti, ofer posibilitatea de a realiza tehnicille Călătoria Emoţională şi Fizică oferite de Brandon Bays.
În medie Călătoria Emoţională durează 2 ore, iar Călătoria Fizică durează o oră şi aceasta este indicat să se facă dupa ce in prealabil a fost realizată Călătoria Emoţională. Cele două Călătorii se efectuează în şedinţe diferite.

  Practician acreditat in metoda The Journey
- Psih. Nadia Cupşa 0752 472 214(Vodafone)..
   email: nadia.cupsa@gmail.com


Citeşte şi despre:

Seminarul The Journey Intensive cu Brandon Bays în România.

Din jurnalul unei „Călătorii emoţionale”. 

Călătoria alături de Brandon Bays.  

Cabinet de psihologie unde se practică metoda Călătoria

Știi oameni cărora această resursă le-ar fi de folos?

 Trimite-le un link al anunțului pe e-mail sau rețelele de socializare.
Iți mulțumesc. Și sperăm, că și ei.

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce-si doresc femeile?

Dezvoltare personala, Psihodrama, Autocunoastere

Grup de reală conectare, București