CĂLĂTORIA ALĂTURI DE BRANDON BAYS


de Nadia Cupşa- Practician acreditat in metoda The Journey
 
Programari 0752 472 214





Cel mai cunoscut conferenţiar pe tema vindecării celulare din zilele noastre, surprinde foarte clar importanţa vindecării  emoţionale, ”Amintirile emoţionale sunt înmagazinate în interiorul celulelor, iar paternul este transmis, chiar dacă celulele se reînnoiesc, iar adevărata vindecare se va produce doar atunci când persoana în cauză se eliberează de aceste amintiri celulare.(Deepak Chopra - medic şi preşedinte fondator al Asociaţiei Americane de Medicină Ayurvedică)


Vindecare prin prelucrarea rădăcinilor  problemei

Cartea Călătoria de Brandon Bays prezintă povestea de viaţă a autoarei care s-a vindecat de o tumoră de mărimea unei mingi de baschet, prin rezolvarea cauzelor emoţionale, fără să recurgă la  chirugia clasică, tratament care era recomandat de medicii specialişti. Această carte prezintă călătoria vindecătoare şi plină de curaj a acestei femei excepţionale care a urmat cu multă credinţă şi perseverenţă sufletul şi astfel a învins destinul care părea implacabil.
Diagnosticul primit din partea medicilor în anul 1992
 a motivat-o să înceapă un demers absolut genial, care a condus-o către descoperirea mai întâi a propriului suflet, apoi către  revelarea naturii sale spirituale şi apoi către vindecarea excepţională în doar şase săptămâni şi jumătate mai. După acest interval de timp medicii specialişti au declarat-o pe Brandon perfect sănătoasă –  şi succesul a fost cu atât mai miraculos cu cât a reuşit aceasta fără medicamente şi fără vreo operaţie chirurgicală, doar printr+un tratament naturist combinat cu psihoterapie. Procesul vindecării sale a devenit ulterior o metodă care este practicată cu succes de milioane de oameni din întreaga lume, ce constă în a descoperi  cauzele psiho-emoţionale ale problemelor cu care ne confruntăm şi  prelucrarea rădăcinilor reale. Această metodă prelucrează rădăcinile psiho-emoţionale problemelor de sănătate fizică şi emoţională şi nu doar de efectele sau simptomele acestora.
   Brandon Bays a devenit astfel un pionier al vindecării holistice şi succesul său motivează multe suflete să îşi asculte chemarea către vindecarea de diferite boli şi traume prin metode perfect naturale.  Prin aplicarea tehnicilor concepute de Brandon Bays, rezultatele sunt profunde şi durabile, cu ecouri vindecătoare atât imediate cât şi în timp. Durerile cronice sunt ameliorate, chiar dispar, la fel şi depresia,  anxietatea, mânia, lipsa încrederii în sine, durerea, blocajele fizice şi emoţionale.

Importanţa vindecării  emoţionale
 
În cele 6 săptămâni care şi le-a dedicat vindecării, Brandon a acţionat holistic atât  la nivel fizic, prin tehnici de purificare, dar mai ales pentru vindecarea la nivel psiho-emoţional, urmărind să prelucreze rădăcinile emoţionale care au dus la apariţia tumorii.
După această perioadă Brandon şi-a refăcut analizele medicale, la o clinică ultramodernă cu dotări de ultimă generaţie. Doctoriţa care o examina era profund admirativă: şi chiar  s-a exprimat astfel în finalul consultaţiei“Nu numai că eşti sănătoasă, dar eşti perfect sănătoasă! Organele tale parcă ar fi desprinse dintr-un manual de medicină. (…) Acesta este un uter perfect. Organele tale arată exact aşa cum ar trebui să arate; sunt perfecte din toate punctele de vedere – ca mărime, ca poziţie, ca proporţie, ce mai, sunt absolut impecabile…Este remarcabil pentru vârsta ta.” 

În cazul meu, procesul de vindecare s-a petrecut exact aşa cum m-a avertizat vocea sufletului meu – acea parte din mine care face inima să bată, ochii să strălucească a dizolvat tumoarea la momentul potrivit. În plus, am avut şansa de a participa conştient la acest proces de vindecare  şi am îvăţat lecţia de viaţă care mi-a transmis-o acestă boală”, afirma Brandon Bays. La ora actuală Brandon Bays dăruieşte cu generozitate din experienţa ei personală procedeul The Journey (Călătoria) inspirat din călătoria ei vindecătoare. Şi astfel Brandon Bays a obţinut această victorie a vindecării într-un mod am putea spune miraculoas. Tehnicile descoperite de ea  ajută în prezent  mii de oameni să se vindece de răni emoţionale şi chiar de  boli clasificate de medicina modernă ca incurabile.

Procesul Călătoriei descris de Brandon Bays este o tehnică  deosebit de  simplă care aduce vindecarea fizică şi emoţională într-un timp foarte scurt. Tehnica poate fi asimilată şi  practicată de către oricine,  şi oferă rezultate foarte de profunde, chiar dacă persoana a încercat până atunci alte tehnici care nu au dat rezultate. Recomand din toată inima Procesul Călătoriei de Brandon Bays, tuturor.” (Ian Watson – scriitor, trainer de consultant pe teme de Vindecare naturistă)



Citeşte şi :

Recomandată pentru mămici şi tătici: 
  • Rolul de părinte poate fi solicitant din punct de vedere emoţional, acest procedeu ajută la eliberarea emoţională.
  • Echilibrul emoţional al părinţilor este foarte imprtant  pentru sănătatea emoţională a copiilor şi acestă tehnică este salutară ţn această direcţie.
  • Odată învăţată această tehnica poate fi aplicată uimitor de uşor cu micuţii şi are rezultate excepţionale.
  • ·În perioada sarcinii poţi face Călătoria Fizică  şi astfel să comunici cu micuţul.
  • Participarea conştientă la dezvoltarea emoţională armonioasă a copilului.
  • Armonizare şi echilibrare pe toate planurile fizică, psihică şi spirituală.
  • Reconectarea la sufletul tău şi la nevoile profund binefăcătoare.
  • Armonizarea relaţiei părinte-copil.
...şi multe alte daruri care vă vor fi deăvăluite prin această metodă.

Recomandată pentru bunici:
  •  Durerile cronice sunt ameliorate şi chiar dispar prin prelucrarea cauzelor emoţionale ale bolilor.
  • Amplificarea capacităţii de regenerare celulară.
  • Reconectarea la propriul suflet şi la nevoile sale profund binefăcătoare.
  • Este o călătorie deopotrivă emoţională şi spirituală .
  •  Împăcarea cu trecutul şi găsirea bucuriei de a trăi.
...şi multe alte daruri care vă vor fi deăvăluite beneficiind de această metodă. 

Recomandată  chiar ţie:
  • O metodă practică care o vei putea folosi cu succes în momentele dificile din viaţă
  • Este o metodă eficientă de autocunoaştere şi dezvoltare personală.
  • Este o metodă de excepţie cu ajutorul căreia, într-o singură şedinţă se parcurge întregul proces terapeutic.
  • Este o metodă care accesează supraeul şi chiar subconştientul.
  • Excepţională în ameliorarea şi vindecarea depresiei, anxietăţii şi instabilităţii emoţionale.
  • Salutară în insomnii- îmbunătăţeşte calitatea somnului.
  • Foarte eficientă în atacuri de panică 
  •  Este o metodă care se adresează tuturor categoriilor de vârstă.
  • Este un procedeu care combină mai multe metode: psihoterapia experenţială, psihoterapie transpersonală, psihodrama, psihoterapie eriksoniană.
...şi multe alte daruri care vă vor fi deăvăluite practicând această metodă.

Programări pentru Călătoria de Brandon Bays tel. 0752 472 214.

 Știi persoane cărora această resursă le-ar fi de folos?

 Trimite-le un link al anunțului pe e-mail sau rețelele de socializare.
Iți mulțumesc. Și sperăm, că și ei.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce-si doresc femeile?

Dezvoltare personala, Psihodrama, Autocunoastere

Grup de reală conectare, București