WORKSHOP INTRODUCTIV ÎN METODA "CĂLĂTORIA" – Cluj Napoca, 16 Septembrie 2017


         Te invităm să participi alături de noi pe data de 16 Septembrie la workshop-ul introductiv în metoda “Călătoria” creată de Brandon Bays. La acest seminar vei avea posibilitatea să afli mai multe informaţii despre această metodă şi vei face cunoştinţă cu instrumentele practice ale acestui proces.  Vei avea primele tale experienţe în folosirea acestei tehnici si vei putea  observa transformările binefăcătoare ce vor apărea în interiorul tău şi în viaţa ta.Vei putea afla mai multe despre cum se poate aplica acest proces în viaţa ta pentru optimizarea stării de sănătate fizică şi emoţională şi dacă te vei convinge de efectele sale binefăcătoare,  vei putea să îl aplici şi tu în viaţa ta!

            Călătoria” este un proces de optimizare şi echilibrare emoţională ce determină vindecarea.  Se porneşte de la emoţiile perturbatoare din viaţa ta, de la ceea ce ţi-ai  dori să se îmbunătăţească şi trecand prin diverse straturi emoţionale vei ajunge în punctul în care ţi se dezvăluie înţelepciunea ta interioară unde vei recunoşte şi te vei putea reconecta la esenţa fiinţei tale. Cu această nouă conştiinţă vei parcurge drumul înapoi, având o nouă capacitate de înţelegere, de a ierta şi de a te elibera de problemele care te blocau până acum,  ceea ce îţi va facilita şi vindecarea fizică.

            Procesul “Călătoria” a fost conceput de către Brandon Bays, autoarea cărţii cu acelaşi nume, ca urmare a propriei sale experienţe de auto-vindecare a unei tumori de mărimea unei mingi de baschet prin identificarea şi echilibrarea rădăcinilor emoţionale ale problemei cu care se confrunta. Procesul vindecării sale a devenit acum o metodă, care oferă instrumente valoroase care ne ajută să prelucrăm rădăcinile psiho-emoţionale ale problemelor de sănătate fizică şi emoţională, nu doar efectele sau simptomele acestora. Astăzi, “Călătoria” este un proces simplu şi profund, prin care putem identifica cauza emoţională a diferitelor blocaje fizice şi emoţionale cu care ne mai confruntăm.
           

Workshopul introductiv despre metoda “Călătoria” de Brandon Bays
are loc în Cluj Napoca, vineri 16 Septembrie, între orele 10.30 – 14.30

            În cadrul acestui workshop, veţi primi informaţii şi veţi fi ghidaţi în exerciţii practice prin care veţi conştientiza impactul emoţiilor negative în viaţa voastră. Veţi învăţa care sunt paşii prin care ne putem elibera de emoţiile toxice şi vom experimenta împreună mini – procese incluse în metoda „Călătoria”.

Câteva dintre subiectele pe care le vom aborda în cadrul acestui workshop

·         Tehnici de optimizare şi echilibrare emoţională
·         Procesul numit generic „Focul de tabără”
·         Procese de indentificare a emoţiilor negative stocate în memoria noastră celulara
·         Mini - procedee pentru gestionarea sănătoasă a emoţiilor
·         Tehnici de echilibrare si vindecare emoţională
Taxa de participare la workshop este de30 RON/ persoană şi  se achită în contul Cabinetului Individual de Psihologie Cupsa Carmen Nadia Psy Essence RO05BTRLRONCRT0295017501, deschis la Banca Transilvania, cu mențiunea Workshop Cluj Napoca”.

Locaţia:
Va fi anunţată celor înscrişi prin sms.

 Înscriere:
Tel: 0752472214 
Email: nadia.cupsa@gmail.com (Trimite un email în subiectul căruia să menţionezi : « Workshop introductiv „ Călătoria”- Cluj Napoca », transmiţând numele, prenumele şi un nr. de telefon. Ulterior vei primi un email de confirmare a înscrierii.)

Locurile sunt limitate!

Trainer:


Psih. Nadia Cupşa este psihoterapeut, consilier de cuplu şi sexolog format în Psihodramă şi Practician acreditat în metoda The Journey (Călătoria) de Brandon Bays având o experienţâ de 8 ani , cu proiecte de grup şi dezvoltare personală.

            Nadia a absolvit cu o bursa de studii The Journey Practitioner Programm. Nadia are o experienţă de 6 ani în aplicarea cu metodei “Călătoria” de Brandon Bays şi a contribuit la promovarea metodei în România prin realizarea de sesiuni individuale “Călătoria”, cât şi ca trainer în cadrul seminariilor Journey Intensive atât în ţară cât şi în străinătate.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce-si doresc femeile?

Dezvoltare personala, Psihodrama, Autocunoastere

Grup de reală conectare, București