Atelier - MANAGEMENTUL EMOTIILOR

Luni 17 Decembrie 18.30 – 21.30, Cluj Napoca

“Din păcate, aflate sub presiune, emotiile nu mor. Ele tac. Dar continuă să influenteze omul din interior.”                                                                                           Sigmund Freud
Va invitam sa descoperim impreuna care sunt acele emotii care ne inflenteaza din interior si cum putem detensiona si elibera furtunile care uneori se pot isca in interiorul nostru. Emoţiile sunt cele care ne definesc ca oameni, sunt chiar energia vietii, ne fac sa simtim ca suntem vii. Fiind sinceri cu privire la emoţiile noastre, putem minte invata sa folosim mintea şi emoţiile în favoarea şi nu împotriva noastra.
Nimic nu este mai intens în viaţa noastră comparativ cu emoţiile noastre. Ceea ce uităm este că raţiunea nu este deloc folosită cu adevărat decât de foarte puţini oameni. În viaţa de zi cu zi, noi folosim emoţiile pentru a lua decizii. Toate deciziile noastre sunt luate emoţional. Pentru a lua decizii corecte avem nevoie de un sistem emoţional echilibrat şi sănătos.


Investitie:
Workshopul este aproape GRATUIT
35 RON/ persoană
1+ 1 Gratis – daca vii împreuna cu un/o prieten/ă, al doilea loc este GRATUIT

În cadrul acestui workshop, veţi primi informaţii şi veţi fi ghidaţi în exerciţii practice prin care veţi conştientiza impactul emoţiilor în viaţa noastră. Veţi învăţa care sunt paşii prin care ne putem elibera de emoţiile toxice şi vom experimenta împreună mini – procese terapeutice.

Câteva dintre subiectele pe care le vom aborda în cadrul acestui workshop

·       Tehnici de optimizare şi echilibrare emoţională
·       Identificarea emotiilor stocate în memoria noastră celulară
·       Un proces individual de golire a bagajului emotional
·       Mini - procedee pentru gestionarea sănătoasă a emoţiilor
·       Tehnici de echilibrare si vindecare emoţională
·       Vom invata sa folosim aceasta energie în mişcare,numita emotie.
·      Constientizarea comportamentelor care ne blochează în a trăi relatii de cuplu fericite si împlinitoare

Locaţia:
Va fi anunţată celor înscrişi prin sms.

 Înscriere:
Tel: 0752472214 
Email: nadia.cupsa@gmail.com (Trimite un email în subiectul căruia să menţionezi : « Workshop Management-ul emotiilor - Cluj Napoca », transmiţând numele, prenumele şi un nr. de telefon. Ulterior vei primi un email de confirmare a înscrierii.)

Locurile sunt limitate! Inscrie-te ACUM!

Traineri:

 Nadia Cupsa – psiholog, psihoterapeut, consilier de cupluri şi sexolog format în Psihodramă, Desen oniric şi Practician acreditat în metoda The Journey (Călătoria) de Brandon Bays. În ultimii opt ani a sustinut numeroase workshop-uri, grupuri şi sesiuni unu-la-unu cu teme variate de la atacuri de panică la infertilitate în cuplu. 
Practică psihoterapia şi psihosexologia, cât şi psihoterapia pentru cupluri de peste 6 ani şi a susţinut training-uri de dezvoltare a creativităţii, precum şi grupuri de dezvoltare personală şi sănătate emoţională pentru femei şi cupluri, atât în tară cât si în străinătate.

Camelia Cupsa – psihoterapeut si psiholog clinician având studii aprofundate în psihologie (Master în Psihologie clinică, Consiliere psihologică si Psihoterapie), asistent social cu specializarea in Pediatrie Socială si o temeinică pregatire în psihoterapia prin psihodramă

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Ce-si doresc femeile?

Dezvoltare personala, Psihodrama, Autocunoastere

Grup de reală conectare, București